Hete kolen compleet Jeroen Hazebroek ; Leonard Elenbaas

Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado, vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.
0 van 5
€29,99
 Gratis thuisbezorgd
Op voorraad in
Webshop
Leiden
Leiderdorp
Wassenaar
Kniphorst Wageningen
Oegstgeest
Voorschoten
Leidschendam
Zoetermeer
Levertijd bij thuisbezorging:
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : de-kler